De ouderen helpen de jeugdigen

Een mooie samenwerking tussen 2 zorginstellingen in Heeswijk-Dinther.
Daar waar de ouderen van de dagbesteding van Laverhof creatief in de weer gingen met ballonnen en papier maché, konden de jeugdigen van Buro Lima deze kerstballen mooi versieren.

Bij de gespecialiseerde dagbesteding van Laverhof wordt een dagprogramma geboden waarbij aandacht is voor activiteiten, contact met anderen en geestelijk en lichamelijk in beweging blijven het uitgangspunt is. Een mooi initiatief van Jolanda van Os, werkzaam bij Laverhof op deze dagbesteding én moeder van Jelle, een van de jeugdigen die woont bij Buro Lima. Zij zorgde de verbinding tussen beide zorginstellingen en zette een mooi initiatief op door ze samen aan een project te laten werken.
Helaas door de corona-maatregelen kon dit niet samen, op 1 locatie. Maar Jolanda liet de ouderen de kerstballen maken bij Laverhof, zodat de jeugdigen deze in hun eigen woonhuis konden versieren.

Voor de jeugdigen van Buro Lima is het de eerste keer voor ze dat ze een kerstboom met zelfgemaakte kerstversiering hebben. Ze mochten vooraf een plaatje kiezen wat op de kerstbal kwam te staan. De ene had een foto van een betonwagen, de ander van Enzo Knol. En Jelle had gewoon een knappe foto van zichzelf. Iedereen uit huis 3 heeft deelgenomen en op zijn eigen manier genoten.

De jeugdigen met hun begeleiders waren samen met enkele ouders. Bij Buro Lima worden deze momenten 100% SAMEN genoemd. Het was een fijne en gezellige middag.

Deel dit bericht:

Kerstballen

Laatste nieuwsberichten

Naamloos

Mooie complimenten tijdens jaarlijkse HKZ-audit

Buro Lima heeft sinds 2014 een HKZ-certificaat. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Vandaag hadden wij weer onze jaarlijkse HKZ-audit waarbij de organisatie weer beoordeeld wordt door Tüv...

Columbuspad

Volg het COLUMBUSPAD

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan, zonder dat zij een gerichte opleiding hebben? Bij Buro Lima is het mogelijk! Net als Columbus die een nieuwe wereld ontdekte...

Zoeken

Zoeken, zoeken, zoeken...

Buro Lima is op zoek naar nieuwe toppers! Toppers die in een van de huizen wil werken als begeleider, stagiaires die hun kennis en kunde in de praktijk willen brengen...