Lima sponsor worden is nuttig en eenvoudig

Buro Lima is gezegend met de enorme betrokkenheid en inzet van vrijwilligers, stagiairs en beroepskrachten. Zij maken Buro Lima tot wat u ziet.

Veel organisaties kennen echter ook een zogenoemde club van vrienden. Dergelijke vrienden zetten vaak de kers op de taart. Zij maken bij wijze van spreken de dagen die op zich al mooi zijn net een tikkeltje mooier. Dit bracht ons op een idee.

Buro Lima zocht naar financiële speelruimte om bepaalde zaken gemakkelijker te kunnen bekostigen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een nieuwe schommel, een driewieler fietsje of snoezelmateriaal. In principe kunnen kinderen zonder deze extra's. Maar met is leuker.

Tijdens de open dag in mei 2013 dag introduceerden wij met succes de mogelijkheid tot het worden van Buro Lima vriend. Verheugd stelden we vast dat er ook mensen zijn die hun betrokkenheid of steun op deze manier betuigen. Die dag legde een klein groepje enthousiast geraakte bezoekers de basis voor de Lima vrienden.

Zie voor aanmelden VRIENDEN op de pagina Vriend worden.

Lima sponsor

Bent u bereid ons te steunen als bedrijf of organisatie met een bedrag , dan kunt u zich aanmelden als Lima sponsor. Noteer dan ook uw telefoonnummer in de mail zodat we contact met u op kunnen nemen. Voor sponsoren zinnen wij momenteel op een tegenprestatie. We denken daarbij aan naamsvermelding op onze website en/of op een bord bij de ingang.

U kunt natuurlijk ook sponseren in natura. Wat dat inhoudt? Heeft Buro Lima bijvoorbeeld muurverf nodig, dan zorgt u daarvoor. Feitelijk steunt u Buro Lima dan met materialen of diensten. De mogelijkheden zijn legio. Lijkt u dit wat, stuur ons dan een mailbericht waarin u aangeeft dat u geïnteresseerd bent in sponsoring in natura. Wij nemen daarna spoedig contact met u op. 

Lima sponsors

Actemium Logo
De Halm Logo
HD Logo
Actemium Logo
Arcadis logo
Willebrordus Logo
Zwijsen Logo
Janus Films
Scroll to top