Buro Lima: Stichting voor Pedagogische Begeleiding en Ondersteuning

Als ouder wilt u graag het beste voor uw kind. U wilt uw kind een fijn en gelukkig leven bieden en opvoeden in een veilige en vertrouwde omgeving. Natuurlijk wilt u hem ook meegeven dat hij geliefd is en zichzelf mag zijn. Het is niet altijd gemakkelijk om de zorg van uw kind te delen met anderen. Bij Buro Lima beseffen we dat. Om de juiste plek voor uw kind te kiezen is vooral vertrouwen nodig.

Lees meer

Laatste nieuwsberichten van Buro Lima:

Under Construction

Under Construction

Geplaatst: dinsdag 09 juli 2019

Lees meer »

Op zoek naar een fantastische "werkplek"? ( ook voor ZZP-ers )

Op zoek naar een fantastische "werkplek"? ( ook voor ZZP-ers )

Geplaatst: dinsdag 04 juni 2019

Lees meer »

Dit is jouw avond!

Dit is jouw avond!

Geplaatst: zaterdag 24 februari 2018

Lees meer »

Ondertussen bij Buro Lima:

We zijn op bezoek bij marsmannetje Max. Max en de kinderen vertellen samen een verhaal.

Bekijk alle foto's en video's op Facebook

Crowdfundactie t.b.v. noodgedwongen verhuizing

 

In het zuiden van het land, bij het kasteel rechts, links en dan weer rechts staat een bijzonder huis. Het Lima Huis. In dit huis in Heeswijk-Dinther is iedereen kind aan huis. Onder begeleiding van betrokken teamleden spelen, leren en creëren kinderen, kinderen die in het dagelijks leven vaak een botsing ondervinden met de drukte van de grote buitenwereld. Het is een plek waar ze even tot rust kunnen komen en zich onbekommerd druk kunnen maken.
Vanaf juni 2014 moeten wij helaas de huidige locatie verlaten. Een nieuwe prachtige locatie, met veel rust en ruimte om te spelen en rennen, is al gevonden. Echter dit is kale grond. En wat is een locatie voor de kinderen zonder Lima Huis en wat te denken van speeltoestellen, bomen en een voetbalveldje? Hiervoor hebben wij financiële hulp nodig. Bouw mee met Buro Lima!

Met jouw hulp kan Lima ook in de toekomst een plek blijven waar kinderen kunnen lachen, leren en spelen.

 

Scroll to top